ISO GECERTIFICEERD

Kwaliteit en duurzaamheid

In de hedendaagse bouwsector is duurzaamheid een topprioriteit. Bij Helder Glas Systemen begrijpen we dat en hebben we ons volledig toegewijd aan het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve en milieuvriendelijke glaswanden. Onze glaswanden zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Onze duurzame glaswanden zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled glas en milieuvriendelijke materialen, wat resulteert in een verminderde ecologische voetafdruk.

Wij geloven dat kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn voor onze klanten. Daarom werken we alleen met de beste materialen en productietechnieken om ervoor te zorgen dat onze glaswanden jarenlang meegaan.

Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid wordt onderstreept door onze VCA en ISO 14001 certificering. De certificeringen garanderen dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze producten en diensten veilig en betrouwbaar zijn, en dat we continu werken aan verbetering van onze processen en prestaties.

De ISO 14001 certificering is een internationale norm voor milieubeheer en geeft aan dat we een effectief milieubeheersysteem hebben geïmplementeerd. Dit betekent dat we onze milieu-impact voortdurend monitoren en beoordelen, en proactief streven naar verbetering op dit gebied. Door te kiezen voor Helder Glas Systemen kiest u voor een verantwoorde partner die zich inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen.
offerte aanvragen

vraag direct een offerte aan!

offerte aanvragen